Gardinbussen dækker fyn og sjælland

Insektnet

Effektive insektnet til vinduer og døre – Hold insekterne ude hele sommeren

I sommerhalvåret vil vi gerne kunne have vinduer og døre åbne, uden at byde myg, hvepse og fluer inden for. Med de varme somre vi har haft de seneste år, sover mange også med åbne vinduer. Men nattesøvnen kan hurtigt blive forstyrret af myg og andre insekter, der finder vej ind ad de åbne vinduer.

Hos gardinbussen.dk kan vi hjælpe dig med et insektnet, der gør, at du kan holde insekterne ude og bevare en behagelig atmosfære inden for.

Smarte myggenet som rullegardin – Sov roligt om natten med myggenet til døre og vinduer

Insektrullegardiner, fluenet-rullegardiner samt insektdøre giver dig mulighed for at lade vinduer og døre stå åbne. Samtidig forhindrer de insekter i at komme ind i dit hjem. Dette skaber en behagelig atmosfære indendørs. Du slipper for den konstante summen af fluer og hvepse, der er faret vild inden for.

Oveni det behøver du heller ikke længere bekymre dig om insekter, der sviner ruderne til, eller genererende myg og hvepse. Derudover kan det være nødvendigt at reducere risikoen for allergiske reaktioner for personer, der er overfølsomme over for insektbid.
Vores myggenet til ovenlysvinduer og fluenet til døre og vinduer består af et fintmasket netmateriale, der effektivt forhindrer insekter i at komme inden for samtidig med, at det tillader at luft og lys kan passere. Disse materialer kan variere og omfatter nylon, polyester eller metaltråd, alt efter anvendelsen.

Processen fra start til slut

3 trin til nye gardiner

1. TRIN

Du og vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan se prøver på farver og materialer. Når alt er målt og valgt, får du en pris på det hele.

2. TRIN

Vi får produceret dine nye gardiner. Og når de er klar, aftaler vi et tidspunkt for montering.

3. TRIN

Vi kommer forbi, monterer dine gardiner, tager de gamle med. Og selvfølgelig går vi først, når alt spiller.

ANMELDELSER FRA TRUSTPILOT

Hvad siger tidligere kunder?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Alt forløb perfekt … og da René gik, var alt ordentligt og ryddeligt.”
Kristian
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“René er dygtig og hurtig til sit arbejde, samt venlig og imødekommende.”
Rikke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Super service og imødekommenhed fra Renés side med gode råd og input.”
Lisbeth

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Myggenet på metermål? Skab et insektfrit miljø med vores tilpassede insektnet og fluenet på metermål

Leder du efter et insektnet, myggenet eller fluenet på mål, så er du kommet til det rette sted. Vores tilpassede insektnet og fluenet på metermål giver dig mulighed for at skabe et insektfrit miljø, der passer perfekt til din bolig.
Vores insektnet bliver produceret på helt specifikke mål og er meget elegante, med rammefarver der matcher dine vinduer og døre. De er produceret af Toppoint, som er førende inden for produktudvikling og kvalitet der vil glæde mange år fremover. Du kan se eksempler på smukke løsninger på Toppoint’s hjemmeside.

Luk sommeren ind og insekterne ude med vores pålidelige insektnet til vinduer, skråvinduer og ovenlysvinduer

Med vores skræddersyede løsninger kan du bevare en behagelig atmosfære inden for og undgå insekterne, der forsøger at komme ind i dit hjem. Det er ofte i de boliger, vi benytter i sommermånederne at f.eks. rullegardin med insektnet er populært. Typisk er det kunder, der skal bruge det i sommerhuse, campingvogne og andre steder, hvor man ønsker at holde insekter ude og samtidig opretholde en god luftcirkulation. Men det er lige så vel også en populær løsning i helårsboligen.

Hold insekterne ude med pålidelige insektnet til dør og terrassedør
– Prøv vores praktiske insektnet som rullegardin med smarte betjenings­løsninger

Insektnet kan monteres på vinduesrammer, døre eller andre åbninger ved hjælp af forskellige typer af fastgørelsesmetoder, herunder fastgørelsesrammer, klæbende bånd eller magnetiske lukninger. På denne måde kan det nemt åbnes, når det er nødvendigt at lukke eller åbne vinduer eller døre. Insektnet er utroligt nemme at betjene, selv for små hænder, hvis der er børn i hjemmet. De kan også betjenes, hvis der er særlige fysiske behov.

 

Sæt en stopper for insekterne indendøre med vores skræddersyede insektnet til vinduer og døre – Kontakt os her

Er du træt af at bekæmpe insekter, der invaderer dit hjem? Så tag endelig fat i os for at høre nærmere om vores udvalg af insektnet.

Ring til os på tlf. 21 75 57 23 eller skriv til os igennem formularen her. Så taler vi gerne nærmere om dine muligheder, helt uforpligtende.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.