Gardinbussen København og Sjælland

Gardinbus i København og på hele Sjælland – salg og montering af gardiner

Hvis din bolig eller virksomhed savner et friskt pust, så skulle du overveje et besøg fra vores gardinbus. Vi rådgiver både private og firmaer om gardiner, persienner, solafskærmning og meget mere, og vi kommer gerne til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning i hjemlige omgivelser.
Uanset om du bor på Nørrebro, Vesterbro, Amager, Indre by, Sydhavnen, Østerbro eller et andet sted i København eller på Sjælland, så kan Gardinbussen komme hjem til dig. Vi kører desuden også gerne til Nordsjælland hvor vi også har haft mange kunder igennem årene.

Vi er eksperter i salg og montering af gardiner efter mål

Vi kender alt til skæve københavnerlejligheder og moderne nybyggeri og vi har helt sikkert en løsning til lige præcis dig.
Gardinbussen har mange års erfaring og sætter en ære i lækker kvalitet og upåklagelig service. Når du bestiller os til at levere dine gardiner efter mål, er du sikret, at de passer fuldstændig som fod i hose – Det er det vi lever af og det vi brænder for.

Vores vigtigste opgave er at skabe optimale gardinløsninger i dit hjem, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Gardinbus i København og på resten af Sjælland
– hos os er du i centrum

En af fordelene ved et besøg fra Gardinbussen.dk er, at du kan se og mærke materialer og farver i dit eget hjem. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne se gardinerne i sine egne omgivelser. På denne måde behøver du heller ikke huske præcis hvilken farve køkkenskabene eller sofaen har. Du har det hele lige ved hånden, og kan på den måde træffe de bedste beslutninger.

Hos Gardinbussen har vi masser af ideer og erfaringer, som vi gerne deler med dig helt kvit og frit, så du kan få lige præcis den løsning, som passer til din bolig eller virksomhed.

Rullegardin på mål og i højeste kvalitet

Er du i tvivl om hvilken løsning rullegardin, du skal vælge? Fortvivl ej! Med vores gardinbus kommer inspirationen helt hjem i din stue.

Vi følger med i de nyeste tendenser og designs, og vi giver dig altid et bredt udvalg af forskellige muligheder. Vi giver professionel rådgivning baseret på dine behov og ønsker, uanset om du er til et klassisk, moderne, retro, minimalistisk eller farverigt udtryk.

Plisségardiner præcis som du ønsker dem

For mange handler valget af plisségardiner ikke kun om æstetik, men også om funktion. Hvor meget eller lidt lys skal der lukkes ind? Hvor meget skal der lukkes af for naboerne? Måske har du problemer med dårlig akustik eller har behov for rumopdeling? Uanset hvad dit behov er, sørger vi for, at du får præcis den løsning du ønsker.

Få monteret et mørklægningsgardin og sov bedre i de lyse sommernætter

Næsten alle mennesker elsker, når dagene bliver længere, og man kan sidde ude på terrassen og hygge sig med familie og venner til sent ud på aftenen. Lige så dejligt som dette er, lige så irriterende er det også, når man ligger i sin seng, og det stadig er helt lyst udenfor.

Med vores højkvalitets mørklægningsgardiner behøver du slet ikke at bekymre dig om dette. De sørger for, at der er fuldstændig mørkt, så du kan få din skønhedssøvn.

Mens vi er på besøg, sørger vi for opmåling, og det er derfor alene vores ansvar, at alt passer som det skal.

Dette sikrer dig mod irriterende og dyre fejl.
Alle vores produkter bliver fremstillet på professionelle systuer og fabrikker, så du altid får produkter i høj kvalitet med skræddersyet pasform. Har du et vindue eller en dør med skæve vinkler eller buer? Intet problem! Gardinbussen har løsninger til alle slags vinduer og døre.
Sidst men ikke mindst så sørger vi for at montere din løsning, så alt sidder og fungerer, som det skal. Det bliver ikke nemmere!

Kontakt vores gardinbus i København og Sjælland i dag og få et godt tilbud

Lyder det som noget for dig? Så tag en rundtur her på vores hjemmesiden eller send os en mail.
Du kan også give os et kald på telefon 21755723 og aftal et besøg eller få et tilbud, der selvfølgelig er helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.