Persienner i København, Odense og resten af Sjælland og Fyn siden 1996

Find de rigtige persienner i vores brede udvalg

Persienner er en klassisk og økonomisk gardinløsning, men det behøver ikke betyde, at den er kedelig. I vores gardinbus i Odense og i København har vi et stort udvalg af smukke og interessante persienner, så der er helt sikkert også noget for dig.

Det vigtigste for os er, at du finder en løsning der passer til dit hjem, din indretning og dine møbler. Derfor kommer vi også gerne forbi hjemme hos dig, så du kan se materialer og farver i dit eget hjem.

 

Søger du persienner eller træpersienner efter mål?
Få korrekt rådgivning hos os

Der er uendelige muligheder med persienner, og vi sørger for, at de passer perfekt til dine vinduer, om det er i køkken, soveværelse, stue eller badeværelse.

Vi skræddersyr lamellerne, så de er ikke kun forbeholdt vinduer i standardstørrelse. Se nogle af de forskellige farvenuancer og vælg mellem lameller i forskellige bredder: 25 mm, 35 mm og 50 mm.

Persienner kan laves på mål så de passer til dit skråvindue.
Så snart du har fundet den helt rigtige løsning, går vi i gang med at fremstille dine persienner, så de lever op lige præcis dine ønsker. Når de er klar, kommer vi på forbi og sørger for, at de kommer op og hænge, så du slipper for al bøvlet.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Specialister i persienner i København og Odense m.fl.

Igennem årene har vi hjulpet mange tilfredse kunder med smarte og praktiske persienner. Vi ved hvad der skal tages højde for ved opmålingen, og placeringen. Det er f.eks. vigtigt hvis persiennerne skal være i et fugtigt rum, at der er taget højde for det. Noget vi selvfølgelig vejleder dig i.

Få naturen ind i dit hjem med smukke træ- og bambuspersienner

Persienner behøves ikke at være hvide. En måde du kan skabe et blødt og naturligt look i hjemmets- eller kontorets rum, kan være med træpersienner eller bambuspersienner. Oveni det smukke og naturlige look, har vi selvfølgelig også indtænkt bæredygtigheden. Derfor har vi i vores udvalg af træpersienner, mulighed for at få persienner af træ der er certificeret. Det samme gælder vores bambuspersienner. Bambus, som i øvrigt er en af verdens hurtigst voksende planter, og derfor også er et materiale der ikke lider under rovdrift.

Vi leverer billige træpersienner mm. – Skal vi hjælpe dig med en skarp pris?

Når du vælger et speciallavet produkt, vil det selvfølgelig altid være dyrere end et færdigproduceret produkt fra et byggemarked. Samtidig skal vores priser dog også være for alle.
Derfor gør vi vores yderste for at vi kan levere persienner til en god pris; uden at det går ud over kvaliteten. Vi har udvalgt de bedste leverandører, som vi ved står inde for høj kvalitet, gode priser og selvfølgelig god service.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af persienner i København, Odense m.fl.

En løsning fra Gardinbussen.dk sikrer dig et skræddersyet og professionelt resultat til en god pris.
Skriv eller ring til os på tlf. 21 75 57 23 og aftal et uforpligtende besøg, hvor du kan vælge farve og materialer hjemme hos dig selv, mens vi giver dig et uforpligtende tilbud.
Kort sagt er Gardinbussen.dk din mobile gardinbutik. Vi kommer hjem til dig – nemt og enkelt.
Klik rundt på siden for at se hvad vi kan tilbyde eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Gardinbussen.dk kører til kunder i Odense og resten af Fyn samt København og hele Sjælland

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.