Plisségardiner

Salg og montering af plisségardiner i højeste kvalitet på hele Fyn og Sjælland

Er du på udkig efter en opfrisker? Så skulle du måske overveje plisségardiner. Plisségardiner er både praktiske og smukke, og kan tilpasses ethvert vindue i enhver bolig.

Plisségardiner har et stilrent og simpelt udtryk, men de mange farver og anvendelsesmuligheder gør, at de passer ind i mange forskellige slags indretning, og til mange forskellige rum.
Så leder du efter en lækker og enkel løsning, så er plisségardiner værd at overveje.

Vores gardinbus i Odense og København tilbyder mange forskellige smarte løsninger indenfor plisségardiner,
og du vælger selv om du vil have en standardløsning eller en mere avanceret variant, f.eks. med snorefri betjening.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Plisségardiner på mål til dør eller store vinduer – i mange flotte farver

Vi fører blandt andet plissegardiner på mål i sorte og grå nuancer, brune toner fra nougat til chokolade og friske farver som jadegrøn og syrlig gul.
Plissegardin i en nærmest orientalsk papireffekt giver et elegant pift til dit hjem. Gardinet ser fint og nærmest skrøbeligt ud med sit transparente look, men er i virkeligheden slidstærkt og lavet af 100% polyester. Du kan få plisségardiner på mål til døre og store vinduer, og vi kommer gerne forbi og giver et gratis tilbud.

Vi forhandler både dyre og billige plisségardiner

Har du besluttet dig for, at plisségardiner kunne være en mulig? Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde hjemme hos dig, hvor du kan se farver og materialer i dit eget hjem.

Så snart du har besluttet dig for din løsning, går vi i gang med at fremstille dine plisségardiner, så de opfylder lige præcis dine ønsker.
Når plisségardinerne er klar, kommer vi på igen på besøg og sørger for, at de kommer op og hænge hvor de skal, så du slipper for al bøvlet.

En løsning fra Gardinbussen sikrer dig et skræddersyet og professionelt resultat til en god pris.

Plissegardin til mørklægning mm. – smarte og enkelte løsninger

Der er et hav af muligheder, når vi taler om plissegardiner. Vi har mange forskellige modeller, som kan dække mange forskellige behov. Er der behov for mørklægningsgardin eller for, at du bevarer en smule udgang af dine plisse-gardiner, så har der også flere muligheder for det.

Pumpesystem
Træt af en lang betjeningssnor som hænger i vindueskarmen; så er pumpesystem løsningen, da betjeningssnorene altid har samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned.

Snorfri
Dette system er helt uden nogen lang eller kort betjeningssnor. Her betjener man gardinet med at skubbe underlisten på gardinet op eller trække ned i det lille håndtag der sidder i bunden af plissegardinet.

Up&Down
Generelt træt af betjeningssnore, som egentlig mere hænger i vejen; så er Up&Down en mulighed, da dette gardin betjenes ved et træk i grebet, som sidder på selve listen og derved køres gardinet med lethed til der, hvor behovet måtte være. Om det skal være i toppen, bunden, midten eller hele vinduet som skal dækkes.
Der er et væld af muligheder ang. betjeningsløsninger. Få besøg af gardinbussen, så finder vi sammen den løsning der passer bedste til dine behov. Vi kan også hjælpe med rullegardiner, Velux gardiner, smartgardiner og meget andet.

Kontakt os om salg og montering af plisségardiner Odense, København m.fl.

Kontakt os og aftal et uforpligtende besøg, hvor du kan vælge farver og materialer hjemme hos dig selv, mens vi giver dig et uforpligtende tilbud.
Kort sagt er Gardinbussen din mobile gardinbutik, vi kommer hjem til dig – nemt og enkelt.

Klik rundt på siden for at se vores udvalg eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen