GARDINBUSSEN DÆKKER FYN & SJÆLLAND

Smukke plisségardiner på mål til døre & store vinduer

Plisségardiner efter mål – elegant, let og praktisk

Har du et stilrent og enkelt udtryk derhjemme? Så vil plisségardiner passe godt ind. De er både praktiske og smukke. Og de mange farver og anvendelsesmuligheder gør, at de passer ind i mange forskellige slags indretninger og rum.

Vores gardinbus i Odense og København tilbyder et bredt udvalg af plisségardiner – fra den simple løsning til den avancerede uden snoretræk. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde og få et plisségardin, der passer til dit hjem og behov.

ANMELDELSER FRA TRUSTPILOT

Hvad siger tidligere kunder?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Alt forløb perfekt … og da René gik, var alt ordentligt og ryddeligt.”
Kristian
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“René er dygtig og hurtig til sit arbejde, samt venlig og imødekommende.”
Rikke

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Super service og imødekommenhed fra Renés side med gode råd og input.”
Lisbeth

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Træt af snoretræk? Få et plisségardin uden

Du behøves trækkes med snore, hvis du vælger et plisségardin. Vi tilbyder mange forskellige, smartere og mere elegante løsninger. Få besøg af gardinbussen, så finder vi sammen den løsning der passer bedste til dine behov.

Uden snore

Slip helt for snoretræk. Med dette system betjener du plisségardinet ved at skubbe underlisten op eller trække ned i det lille håndtag, der sidder i bunden af gardinet.

Pumpesystem

Træt af lange betjeningssnore, som flyder i vindueskarmen? Skal du vælge et pumpesystem. Her har snorene altid samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned.

Up and Down

Sæt gardinet, hvor du vil have det. Plisségardiner med up and down, eller touch, er meget smart. Træk i grebet, som sidder på selve listen, og placer gardinet der øverst, nederst eller i midten.

Plisségardiner til døre eller store vinduer – i mange flotte farver

Hos Gardinbussen kan du få plisségardiner til døre og store vinduer i næsten alle regnbuens farver. Fra sorte og grå nuancer til brune toner som nougat eller chokolade og livlige farver som jadegrøn eller frisk gul.

Plisségardin i en nærmest orientalsk papireffekt giver et elegant pift til dit hjem. Gardinet ser fint og nærmest skrøbeligt ud med sit transparente look, men er i virkeligheden slidstærkt og lavet af 100% polyester.

Plisségardin til mørklægning

Skal du bruge et plisségardin til kontoret, køkkenet eller soveværelset? Så skal du også tænke over, hvor meget mørklægning gardinet skal have. Vælg mellem transparent, semi-transparent, tæt eller mørklæggende plissévæv, så du kan styre, hvor meget lys der skal lukkes ind i rummet.

27 år med plisségardiner til hele Fyn og Sjælland

Siden 1996 har Gardinbussen leveret gardiner til Odense, København og, ja, resten af Fyn og Sjælland. Vores snart tre årtiers ekspertise kommer vores kunder til gode, så de får ikke blot standardløsninger, men holdbare, skræddersyede løsninger tilpasset deres hjem.

Gardinbussen svinger gerne forbi dig til et uforpligtende, hvor du kan se og vælge de farver og materialer, der passer bedst i dit hjem.

Og så er det den samme person hele vejen igennem. Fra besøg og tilbud til montering og opfølgning. Se de tre enkele trin herunder.

1. Book et møde

Først skal du se dine muligheder. Så vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan se prøver på farver og materialer. Når alt er målt og valgt, får du et tilbud på det hele.

2. Produktionen starter

Jeg får produceret dine nye gardiner. Og når de er klar, aftaler vi et tidspunkt for montering.

3. Monteret og klar

Jeg kommer forbi, monterer dine gardiner, tager de gamle med. Og selvfølgelig går jeg først, når alt spiller.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.