Rulle­gardiner

Rullegardiner i København, Odense og på resten af Sjælland og Fyn

Hold det enkelt
Rullegardiner er en fleksibel og lækker løsning til dit hjem.
De kan fås i mange forskellige farver, strukturer og mønstrer, og har et enkelt og moderne udtryk.

Rullegardiner kan både give privatliv og lys, hvilket gør dem funktionelle og perfekte til de fleste hjem.
Derudover er rullegardiner en relativt billig løsning, hvilket gør dem til en favorit i mange danske hjem.

Rullegardiner kan gøre en kæmpe forskel i et rums udstråling og følelse, og kan være en nem og enkelt måde at gøre et sted rart at være.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Rullegardiner i København og Odense
– Her får du kyndig hjælp og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilket rullegardin der passer bedst til din bolig, så kommer vi gerne forbi og giver dig et par gode råd med på vejen. Vi har mange års erfaring, men valget er selvfølgelig dit.
Når du har besluttet dig for en løsning, går vi straks i gang med at tilpasse dine rullegardiner, så de passer til netop dine vinduer. Så snart rullegardinerne er færdige, kommer vi igen på besøg og sørger for, at alt kommer flot op og hænge, hvor det skal.

En løsning fra Gardinbussen sikrer dig et skræddersyet og professionelt resultat til en god pris.

Søger du et rullegardin til mørklægning? Vi hjælper også med montering / opsætning

Mange ønsker en løsning med effektiv mørklægning til soveværelset, eller til stuen når der skal ses film på den store fjernsynsskærm eller på projektoren. Vi kan naturligvis også hjælpe med rullegardin med mørklægning. Mange tror, at for at få et effektivt mørklægningsgardin, skal det være sort.

Det behøver det dog ikke. Hvorvidt gardiner holder lyset ude, handler om, hvilket materiale det er produceret i. Så ønsker du et hvidt rullegardin med mørklægning, er dette også muligt. Vi hjælper med at give dig den korrekte rådgivning, og står naturligvis også for montering.

Elektrisk rullegardin – få et automatisk smart-gardin

Har du et såkaldt smarthome, eller er du i gang med at lave et? Så ønsker du højest sandsynligt også vores populære elektriske smartgardiner. Her får du et gardin med motor som du kan styre med en app eller med fjernbetjening. Så får du en moderne løsning til det nye sort ”Internet of Things (IoT)”.

Det er dog langt fra kun technørder der ønsker vores smartgardiner. Mange ønsker blot at gøre hverdagen lidt nemmere. Smart-gardiner er også en god løsning ved vinduesløsninger, hvor gardinerne er placeret højt oppe, og derfor ikke er så nemme at komme til.

Rullegardiner efter mål i mange flotte farver, mønstre og størrelser

Søger du en gardinbus i Odense eller gardinbus i København med et stort udvalg af forskellige typer rullegardiner efter mål i forskellige farver og materialer? Så er du havnet det rigtige sted.

Hvis du finder rullegardinet, der passer perfekt til dit hjem, sørger vi for at få det skræddersyet, så det passer perfekt til dine vinduer. Søger du et rullegardin med mønster eller kædetræk kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Vil du have udkig samtidig med at du tager de kraftigste stråler fra solen, så kunne et rullegardin med screen dug på være noget for dig. Der kan man få 5 til 10 % lysgennemgang. Her kan du bevare udkig til for eksempel haven, men undgå at knibe øjnene sammen.

Vi har flere forskellige kvaliteter. Så vi kan også tilbyde billige rullegardiner efter mål. Det vil dog altid være dyrere end at købe et færdigproduceret produkt i et byggemarked. Vi kan bl.a. hjælpe med løsninger såsom:

Rullegardin til Velux

Løsning med kædetræk

Duo roller / multishade rullegardin

Og meget andet

Screen dug

Rullegardin til Velux

Løsning med kædetræk

Duo roller / multishade rullegardin

Screen dug

Og meget andet

Kontakt os om salg og montering af rullegardiner i Odense, København eller et andet sted på Sjælland eller Fyn

Kontakt os og book et uforpligtende besøg, hvor du kan få gode råd samt vælge farve og materialer hjemme hos dig selv, mens vi giver dig et uforpligtende tilbud.
Kort sagt er Gardinbussen.dk din mobile gardinbutik, vi kommer hjem til dig – nemt og enkelt.

Klik rundt på siden for at se vores udvalg eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.