Panelgardiner hos Gardinbussen

Panelgardiner i Odense og København samt resten af Sjælland og Fyn

En enkel og moderne løsning – panelgardiner til større vinduer eller som rumdeler

Panelgardiner er en fantastisk måde at skabe et unikt og særegent udtryk på. Med panelgardiner er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge én farve eller ét mønster til alle dine paneler eller du kan vælge at kombinere forskellige farver og mønstre for at skabe dybde og spil i rummet.

Er du på jagt efter en rumdeler? Så kunne det være, at panelgardiner var noget for dig. Fordelen ved at bruge panelgardiner som rumdeler er, at du kan åbne og lukke mellem de to afdelinger alt efter behov, og at et transparent materiale vil give oplevelsen af en væg, mens lys stadig lukkes ind.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.

Skræddersyede panelgardiner til stuen, køkkenet, ja, hele huset

Panelgardiner kan fås fra 2 til 5 baner i det gardinstof, som du ønsker. De bliver skræddersyet til dine behov og kan fås fra 25 cm til 120 cm i bredden.

Når du har besluttet dig for den helt rigtige løsning, går vi i gang med at fremstille dine gardiner, så de opfylder lige præcis dine ønsker. Når panelgardinerne er færdige, kommer vi på besøg, så dine nye gardiner kan komme op og hænge.

ANMELDELSER FRA TRUSTPILOT

HVAD SIGER ANDRE om gardinbussen?

“Alt forløb perfekt … og da René gik, var alt ordentligt og ryddeligt.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kristian

“René er dygtig og hurtig til sit arbejde, samt venlig og imødekommende.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rikke

Super service og imødekommenhed fra Renés side med gode råd og input omkring valg af gardin.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lisbeth

Skab fleksible rum med panelgardiner som rumdeler

Med panelgardiner kan du let og hurtigt skabe rum i rummet. Udover som en stilfuld rumdeler, kan du også bruge dem som skydedøre eller forhæng, hvilket gør dem ideelle for både privatliv og åbne rumkoncepter. Deres lydregulerende egenskaber tilfører endvidere en ekstra dimension af ro og komfort, idet de effektivt absorberer støj.

Med panelgardiner som rumdeler får du ikke kun en praktisk løsning, men også et kunstnerisk udtryk, der forbedrer både funktionalitet og æstetik i dit hjem.

Du kan som altid hos Gardinbussen.dk vælge mønstre og materialer, der komplementerer dit interiør. Kan os, og hør, hvordan du for eksempel kan skabe en imponerende vægmaleri-effekt fra loft til gulv.

Kontakt os om salg og montering af panelgardiner i København og Odense, eller et andet sted på Fyn og Sjælland

En løsning fra Gardinbussen sikrer dig et skræddersyet og professionelt resultat til en god pris.
Skriv eller ring til os og aftal et uforpligtende besøg, hvor du kan vælge stof og materialer i dit eget hjem, mens vi giver dig et uforpligtende tilbud. Kort sagt er Gardinbussen din mobile gardinbutik, vi kommer hjem til dig – nemt og enkelt.
Klik rundt på siden for at se hvad vi kan tilbyde eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og du hører fra os hurtigst muligt.