Panelgardiner

Panelgardiner i Odense og København samt resten af Sjælland og Fyn

Panelgardiner er en fantastisk måde at skabe et unikt og særegent udtryk på. Med panelgardiner er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge én farve eller ét mønster til alle dine paneler eller du kan vælge at kombinere forskellige farver og mønstre for at skabe dybde og spil i rummet.
Er du på jagt efter en rumdeler? Så kunne det være, at panelgardiner var noget for dig. Fordelen ved at bruge panelgardiner som rumdeler er, at du kan åbne og lukke mellem de to afdelinger alt efter behov, og at et transparent materiale vil give oplevelsen af en væg, mens lys stadig lukkes ind.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Panelgardiner kan fås fra 2 til 5 baner i det gardinstof, som du ønsker. De bliver skræddersyet så de passe til dine behov og kan fås fra 25cm til 120cm i bredden.
Når du har besluttet dig for den helt rigtige løsning, går vi i gang med at fremstille dine gardiner, så de opfylder lige præcis dine ønsker. Når panelgardinerne er færdige, kommer vi på besøg, så dine nye gardiner kan komme op og hænge.

Kontakt os om salg og montering af panelgardiner i København  og Odense, eller et andet sted på Fyn og Sjælland

En løsning fra Gardinbussen sikrer dig et skræddersyet og professionelt resultat til en god pris.
Skriv eller ring til os og aftal et uforpligtende besøg, hvor du kan vælge stof og materialer i dit eget hjem, mens vi giver dig et uforpligtende tilbud. Kort sagt er Gardinbussen din mobile gardinbutik, vi kommer hjem til dig – nemt og enkelt.
Klik rundt på siden for at se hvad vi kan tilbyde eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen